vineri, august 22, 2008

PDL Iasi manipuleazaIASI MEDIA si probabil alte agentii media, au preluat o "stire" din GUNOIUL, editia nr. 112, publicatia fiind una saptamanala, de fictiune bolnava, pamflete, gornete si alte dezgropaciuni, asa cum se autocaracterizeaza.


In articolul "Socati de modul de lucru al sefului, angajatii CJ demisioneaza in masa", autorul Catalin COCA (pe care il salut), a relatat faptul ca niste consilieri pdl-isti (Brailean, Serban si Spinu) s-au transformat in lideri de sindicat peste noapte, in apararea catorva functionari de prin CJ.


Cei 3 inimosi alesi ai judetului Iasi, plang de nu se mai poate de crunta soarta a respectivilor functionari, angajati care cica demisioneaza in masa, zilnic fiind in aceasta postura zeci. Se creaza rapid imaginea unui camp de lupta parjolit, in care un personaj central (Simirad) terorizeaza pe toata lumea de la mic la mare, taie lefusoare (cica ilegal) si da afara atentie, OAMENI DE BAZA CU EXPERIENTA.


Supun atentiei dumneavostra cateva chestiuni:


1. daca din CJ demisioneaza zilnic zeci de functionari, inseamna ca in ritmul asta, intr-o saptamana, cel mult doua, CJ risca sa ramana fara angajati, ceea ce nu cred ca se va intampla nici ruptul capului;

2. pdl-istii iau in continuare apararea necajitilor functionari din CJ (prima oara intamplandu-se la sedinta de plen care a avut loc pe 31 iulie 2008), ceea ce ma face sa fiu suspicios si sa ma gandesc ca de fapt PDL Iasi manipuleaza populatia, in conditiile in care sigur au un interes ascuns, altfel n-ar reactiona atat de protectionist fata de o categorie de oameni, despre care daca e sa facem un sondaj, majoritatea populatiei ar avea de spus lucruri nu tocmai placute.

3. avand in vedere cele de mai sus, pot crede ca acesti "oameni de baza" sunt de fapt oameni de baza angajati de PSD in urma cu ceva vreme in urma, care oameni fiind, mai gresesc si ei, iar una din greseli ar fi aceea ca intre timp au devenit oameni de baza ai consilierului platit si de Suceava, fostul sef al judetului, Flaiser. Deci fideli mai nou PDL.

4. iata stimati cititori ce se intapla pe holurile CJ si cu ce se ocupa alesii judetului.


Nu sunt deloc un fan al lui Simirad, cu atat mai mult al cuiva din PSD. Insa consider ca orice manager trebuie sa-si conduca institutia asa cum crede de cuviinta, pentru ca daca va merge rau, toata lumea ii va reprosa acest lucru in primul rand lui.

Ma enerveaza demagogia consilierilor pdl-isti ce nu scot la iveala adevaratele motive pentru care le iau apararea celor catorva functionari din CJ care nu se pot adapta unor noi reguli de munca dar care cu siguranta ar dori sa fie platiti binisor in continuare, eventual fara sa faca nimic toata ziua.
Un comentariu:

Marius Bojor spunea...

E bine cand un partid (PDL) ia apararea angajatilor dintr-o institutie publica, adusi de un presedinte cand era la alt partid (PSD), partid din care face acum parte si presedintele CJ (Simirad). Deja logica lor scartie si cred ca vor sa protejeze niste "cai troieni" de-ai lui Flaiser in CJ.