miercuri, ianuarie 21, 2009

Sedinta de plen a CJ Iasi 22 ian 2009

.

Ordine de zi a sedintei ordinare din data de 22.01.2009

În temeiul prevederilor art.106 pct.1 din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, se convoacă Plenul Consiliului Judeţean Iaşi, în şedinţă ordinara în data de 22.01.2009, ora 10.00, în Sala Mare de şedinţe a Primăriei Municipiului Iaşi, având următoarea ordine de zi:
Proiect de hotărâre prin care se ia act de demisia doamnei Luminiţa Iordache şi se declară vacantă funcţia de consilier judeţean deţinută de aceasta începând cu data cu data de 22 ianuarie 2009.
sustine Ion Serbina
Proiect de hotărâre prin care se ia act de demisia domnului Marius Spânu şi se declară vacantă funcţia de consilier judeţean deţinută de acesta începând cu data cu data de 22 ianuarie 2009.
sustine Ion Serbina
Proiect de hotărâre privind modificarea componenţei Comisiei de validare a Consiliului Judeţean Iaşi.
sustine Ion Serbina
Proiect de hotărâre privind validarea în funcţia de consilier judeţean a domnului Lupaşcu Vasile începând cu data de 22 ianuarie 2009.
sustine Ion Serbina
Proiect de hotărâre privind validarea în funcţia de consilier judeţean a __________________________ începând cu data de 22 ianuarie 2009.
sustine Ion Serbina
Proiect de hotărâre privind aprobarea proceselor verbale ale şedinţelor de plen ale Consiliului Judeţean din 15 decembrie 2008, 19 decembrie 2008 şi 23 decembrie 2008.
sustine Ion Serbina
Proiect de hotărâre privind aprobarea componenţei comisiilor de specialitate ale Consiliului Judeţean Iaşi.
sustine Ion Serbina
Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare al aparatului propriu al Consiliului Judeţean Iaşi.
sustine Ion Serbina
Aprobă reducerea tarifului de dezvoltare de 5 euro/pasager îmbarcat cu 20% pentru cursele realizate de către Compania Aeriană Malev – Ungaria.
sustine Elena Mărgărint
Proiect de hotărâre privind transferarea cheltuielilor înregistrate la obiectivul finanţat din fonduri PHARE-RICOP- LP 117 „Reabilitare pod pe DC 78 Mânăstirea, comuna Dagâţa, Judeţul Iaşi”.
sustine Elena Mărgărint
Proiect de hotărâre privind transferarea cheltuielilor înregistrate la obiectivul finanţat din fonduri PHARE-RICOP- LP 92 „Reabilitare pod din beton armat pe DC 36 A Hoiseşti, comuna Dumeşti, judeţul Iaşi”.
sustine Elena Mărgărint
Proiect de hotărâre privind transferarea cheltuielilor înregistrate la obiectivul finanţat din fonduri PHARE-RICOP- LP 25 „Pod din beton armat pe DJ 244 F Moşna km. 18+168, Judeţul Iaşi”.
sustine Elena Mărgărint
Proiect de hotărâre privind aprobarea Organigramei, Statului de Funcţii şi Regulamentului de organizare şi funcţionare ale Filarmonicii de Stat Moldova Iaşi începând cu 01 ianuarie 2009.
sustine Bujor Prelipcean
Proiect de hotărâre privind aprobarea iniţierii proiectului „Parc Industrial în judeţul Iaşi” şi întocmirea studiului de pre-fezabilitate pentru proiectul „Parc Industrial în judeţul Iaşi”.
sustine Teodora Jinga
Proiect de hotărâre privind aprobarea Ordinului de Modificare nr.1 înaintat de către firma S.C. Eptisa Internacional Grupo EP în calitate de Inginer în cadrul contractului de lucrări pentru realizarea obiectivului de investiţie „Centrul Expoziţional Moldova Iaşi”.
sustine Teodora Jinga
Proiect de hotărâre privind aprobarea alocării sumei de 41 760 lei în vederea întocmirii documentaţiei topo-cadastrale pentru terenurile şi construcţiile aferente aflate în patrimoniul Serviciului Public de Administrare a Drumurilor Judeţene Iaşi.
sustine Dorin Şavlovschi
Proiect de hotărâre privind modificarea si completarea HCJI 394/15.12.2008 privind spaţiile închiriate, altele decât locuinţele.
sustine Dumitru Cantemir
Proiect de hotărâre privind acordarea drepturilor prevăzute de Legea 339/2007 referitoare la promovarea aplicării strategiilor de management de proiect la nivelul unităţilor administrativ-teritoriale judeţene şi locale.
sustine Teodora Jinga, Ionel SpălăţeluDiverse
Proiect de hotărâre prin care se ia act de Raportul de activitate al Consiliului Judeţean pe anul 2008.
sustine Constantin Simirad
Proiect de hotărâre prin care se ia act de raportul privind aplicarea Legii 52/2003 privind transparenţa decizională în anul 2008.
sustine Gabriel Irimiea
Proiect de hotărâre prin care se ia act de raportul privind aplicarea Legii 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public în anul 2008.
sustine Gabriel Irimiea
Proiect de hotărâre prin care se ia act de raportul privind activitatea de soluţionare a petiţiilor în anul 2008.
sustine Gabriel Irimiea
Proiect de hotărâre prin care se ia act de raportul de activitate al ATOP Iaşi în anul 2008.
sustine Gabriel Irimiea
Raport privind participarea domnului Preşedinte la Adunarea Generală a Adunării Regiunilor Europene (Tampere/Finlanda, 12-15 noiembrie 2008).
sustine Constantin Simirad
Raport privind participarea domnului Vicepreşedinte Constantin Adăscăliţei la vizita de documentare cu tema „Energie din resurse Regenerabile şi deşeuri - experienţa suedeză” (Suedia, 8-10 decembrie 2008).
sustine Constantin Adăscăliţei
Proiect de hotărâre privind încetarea raporturilor de muncă ale domnului Mitică Rebegea.
sustine Ionel Spălăţelu

sursa: www.icc.ro

.

3 comentarii:

Marius Pârciu spunea...

se vede ca nu mai este campanie electorala... ai revenit in blogosfera? :)

TUDOSA Vasile Catalin spunea...

Da Marius. Am revenit. Si la treaba si in blogosfera. Gata campaniile, gata vacanta, gata plecarile.
Si este foarte bine pentru ca am multe de facut si de spus. Sa fim sanatosi.
Sa ai un an bun, plin de spor!

Marius Pârciu spunea...

Multumesc, de asemenea.