sâmbătă, noiembrie 15, 2008

Campaniile murdare PDL PSD !!!

.
Inca de la inceputul campaniei electorale, PSD-ul a dat drumul unei campanii mizerabile si ma astept ca in ultimele 2 saptamani aceasta campanie murdara sa creasca in intensitate.
Nici PDL-ul nu sta mai prejos, incalcand orice norme de bun simt, fara jena, aratand ca sunt in stare de orice, chiar cu riscurile incalcarii repatate a legilor, pentru ca liderii sa obtina mult ravnitele scaune de parlamentar.
Iata doar cateva exemple:

1. Presedintele Organizatiei de Tineret a Partidului Conservator, recunoaste cu seninatate pe blogul sau, cum PSD-ul imbata critza electoratul de la sate, pentru a le lua voturile, chestiune care i se pare chiar fireasca. (Aceeasi organizatie de tineret a PC, care nu cu mult timp in urma se declara alaturi de tinerii liberali, in tentativa de demitere a primarului Gigi Nichita, astazi face campanie pentru filiala condusa de acelasi om, ba mai mult decat atat, Daniel Matasaru candideaza cu nonsalanta pentru parlament pe listele PSD+PC);
2. Copoul este plin de materiale electorale PSD lipite in locuri nepermise de lege (singurele fiind panourile electorale). Voi reveni cu poze in foarte scurt timp;
3. Fluturasii otraviti sunt deja de notorietate, batalia din Dacia Alexandru facandu-i pe Oajdea si Tompea sa-si arate adevaratele fetze;
4. PDL-ul face mizerie in oras, lipind la fel ca cei de la PSD in altfel de locuri decat panourile electorale;
5. PDL-ul cu ajutorul TeleM si nu numai, difuzeaza in fiecare zi spoturi electorale ce depasesc durata maxima de 30 sec permisa de lege.
6. PSD-ul foloseste RATP-ul ca instrument in campanie: solicitand angajatilor RATP montarea unor bannere electorale pe stalpi de-asupra semafoarelor, am fost refuzati, spunandu-ne ca nu se monteaza pe stalpii cu semafor. Peste o saptamana, s-a rezolvat. Pentru PSD si Nani.
7. Avem informatii ca impotriva doamnei Gavrila se pregateste o campanie murdara, atat din partea PDL cat si din partea PSD, campanie ce va atinge punctul culminant in ultimele zile de campanie;
8. Unul dintre candidatii PDL minte populatia, afirmand in materialele electorale distribuite ca ideea proiectului de amenajare a unui sediu nou pentru serviciile de pasapoarte ii apartine. Total fals, in conditiile in care aceasta idee fusese emisa de catre fostul prefect Radu Prisacaru.
9. Tot PDL-ul omite intentionat sa recunoasca contributia parlamentarilor liberali la reusita infiintarii Institutului de Oncologie.
10. PDL-ul defileaza cu un imn la care a facut 2 tipuri de materiale video: unul oficial, in care pdl-istii apar ca salvatorii natiunii si unul neoficial, care circula pe YouTube, in care Tariceanu este metamorfozat, clipul, putand influenta pe cei instabili sau pe minorii care au acces necontrolat la internet, inducandu-le acestora o stare de ura, putand instiga chiar si la violente.
11. Ivan de la PSD face fara nici o jena si urma de moralitate, campanie electorala in scoli. Acesta, organizează în perioada 15-16 noiembrie, ora 10.00, la Şcoala nr. 43, Frumoasa, o competiţie: „CUPA MĂRULUI LA FOTBAL”. La acest concurs se pot înscrie cei care locuiesc în colegiul in care candideaza Ivan, premiile (de fapt cadouri electorale) fiind garantate pentru toţi competitorii.
12. Liviu Bulgaru de la PDL a fost deja acuzat in aceasta campanie de faptul ca a batut cu bestialitate un tanar liberal. Este deja al 3 lea tanar liberal batut intr-o campanie, dupa Benone Tofan tot la Targul Frumos la locale si Monica Chirvasie la europarlamentare, batuta de fratele unui primar PDL-ist.

Voi reveni si cu alte cu dovezi, pentru a arata iesenilor cat de departe pot ajunge politicienii sa incalce legile, sa manipuleze si sa se murdareasca pentru a le fura efectiv voturile.

Sursele pozelor sunt:



.

5 comentarii:

Marius Pârciu spunea...

mizerii vor fi intotdeuna, dar trebuie sa stii si sa te aperi.

Adrian Manolache spunea...

tu vrei sa zici ca PNL-ul face o campanie curata nu??

Eu nu am aceeiasi parere ca si tine

TUDOSA Vasile Catalin spunea...

Adrian, eu iti respect parerea diferita, insa ma asteptam sa si argumentezi. Te rog s-o faci, alfel pot considera ca nu esti serios si ca de fapt incerci si tu sa faci acelasi lucru: campanie murdara.

Adrian Manolache spunea...

era doar o intrebare...
ptr ca ma mir cand vad ca un membru PNL face o afirmatie cum ca PSD face campanie murdara, domnu Catalin Tudosa, cand imparti galeti cu insemnele PNL prin sate cum se numeste asta...campanie curata cumva?
ti se pare tie cumva ca PSD face o campanie mai murdara ca PNL-ul sau ca PDL-ul nu prea cred.

Adrian Manolache spunea...

vroiam sa aud si opinia ta in legatura cu asta...dar vad ca intarzie sa apara