joi, martie 26, 2009

Basarabia, miercuri

.
Miercuri 25 martie 2009, la ora 17.30, am avut bucuria, de a gazdui impreuna cu tinerii mei colegi membri ai Clubului Studentesc Liberal Iasi, o intalnire importanta a reprezentantilor Partidului Alianta Moldova Noastra din Republica Moldova, Asociatia Studentilor Basarabeni din Iasi si alti studenti basarabeni din Iasi, neafiliati. Intalnirea, a avut loc la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi.
.
Incepand cu ora 20.00, oaspetii nostri au fost protagonistii emisiunii LINIA INTAI, la TELE M, in direct, prin amabilitatea doamnei ALINA TITEI si a domnului FLORIN GHETAU, carora le multumesc. Emisiunea a abordat mai multe subiecte de interes pentru Republica Moldova, dar s-a discutat si despre principalul subiect al zilei: expulzarea a 2 ieseni in urma unei inscenari ieftine.
.
Mai jos aveti la dispozitie doua link-uri utile, in care puteti urmari in primul rand o inregistrare exploziva a unui dialog civilizat intre organele statului din Republica Moldova si avocatii celor doi ieseni (urmariti cu atentie si rabdare pana la capat), in al doilea rand emisiunea integrala de la Iasi.
.
.

Niciun comentariu: