miercuri, martie 11, 2009

PNL vs PDL despre cine conduce Iasul

.
Este clar deja faptul ca luni, 9 martie a fost o zi plina pentru consilierii judeteni liberali. Daca dimineata au fost la Consiliul Judetean comisii reunite, spre pranz (dupa o ora si jumatate de lucru) s-a convocat plenul CJ in sedinta extraordinara.
.
S-a votat repartizarea cotei de 20 % din sumele defalcate din unele venituri ale bugetului de stat pentru echilibrarea bugetelor locale, pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală şi pentru susţinerea proiectelor de infrastructură care necesită cofinanţare locală, pe anul 2009.
.
A urmat apoi o sedinta a Comisiei de Cultura, unde am hotarat sustinerea financiara a 2 publicatii interesante: Revista Romana, editia lunii martie- editata de Asociatia ASTRA si nu in ultimul rand, o carte document ce va fi lansata publicului larg de catre Arhiva Nationala- Directia Judeteana Iasi.
.
In finalul zilei, daca la Tele M la ora 20.00 s-a aflat colegul meu Lorin URCACIU, consilier judetean PNL Iasi, la aceeasi ora, la mare concurenta s-a desfasurat o alta confruntare de idei si proiecte, de data aceasta la Iasi TV Life. Am primit cu mare deschidere invitatia moderatorului emisiunii LOCAL COMBAT, domnul Radu PRISACARU, de a participa impreuna cu reprezentantul PDL Iasi, consilierul judetean Radu URSANU.
.
Despre emisiune pot spune ca a fost una extrem de interesanta, dar mai bine ii invit pe toti cei deja curiosi, sa-si rezerve 48 min. si sa urmareasca inregistrarea accesand link-ul urmator:
.
.


.

Niciun comentariu: