vineri, iulie 31, 2009

Tinerii liberali au provocat iesenii la fotbal !

.
In perioada 1-2 august a.c., Tineretul National Liberal Iasi va organiza Campionatului de Fotbal “Liber la sport!”, eveniment care va avea loc pe terenul de fotbal al Colegiului “Mihai Eminescu”.
.
La startul competitiei sunt asteptati 144 de tineri amatori, practicanti ai sportului rege, organizati in 16 echipe a cate 6 jucatori de camp si 3 rezerve, care se vor intrece pe parcursul celor doua zile. Premiile si atmosfera vor fi asigurate de catre tinerii liberali ieseni, competitia continuand turneul judetean pe care TNL Iasi l-a inceput in luna mai cu ocazia Zilei Internationale a Sportului.
.
Ne-am propus sa organizam un campionat de fotbal intr-un cadru bine organizat, in care tinerii ieseni isi pot dezvolta atat spiritul de echipa cat si dorinta de victorie. De asemenea, prin aceasta initiativa sportiva, dorim sa tragem inca o data un semnal de alarma Guvernului aflat in vacanta, asupra faptului ca nu suntem de acord cu reducerea numarului de ore de educatie fizica si sport din programa scolara”, a declarat Marius Minea, coordonatorul proiectului.
.
Competitia va beneficia de arbitraj profesionst iar in final, campionii se vor infrunta, in afara concursului cu o echipa formata din cei mai buni jucatori politicieni ai PNL Iasi.
.
Toti tinerii ieseni cu varsta de peste 18 ani, interesati sa participe la acest inedit concurs si-au inscris echipa pana joi, 30 iunie 2009 la secretariatul PNL Iasi, in Podu-Ros pana la ora 18.00, cand a si avut loc, in prezenta tuturor capitanilor de echipa, tragerea la sorti a meciurilor.
.
Pentru regulament si mai multe informatii accesati blogul
.

Un comentariu:

Andrada spunea...

Felicitari pentru ca sunteti o organizatie atat de activa! Mi-as dori sa vad acelasi elan si entuziasm si la organizatia din orasul meu...poate ar trebui sa organizati in cadrul TNL un program de schimb de experienta intre judete