vineri, septembrie 10, 2010

Diletantism sau manipulare sub regimul Basescu

.
Stimabililor, joi 9 septembrie 2010, News Iasi a publicat urmatorul senzational articol:
.
http://www.newsiasi.ro/eveniment/Stirea-zilei/exclusiv-misteriosul-si-controversatul-dan-stratan-a-pus-mina-pe-primii-bani-din-contractul-de-70-milioane-euro-de-la-cet.html
.
Nu inteleg ce ar putea avea News Iasi, Iulian Micu sau altcineva, de castigat, datorita unei sugestii facute in cadrul articolului prin care cititorii sa creada ca eu, sau colegul meu, respectabilul domn Liviu Bratescu (http://ro.wikipedia.org/wiki/Liviu_Br%C4%83tescu), suntem implicati in chestiunea relatata.
.
Inteleg cand cineva ia bani sa scrie un articol calomnios. Dar s-o faci asa din placere, asta poate deveni o problema. Pot crede ca autorul este rau intentionat in conditiile in care in CA la Termoproiect exista niste persoane despre care nu s-a relatat intamplator sau NU, nimic, chiar daca acestea au fost numite de actuala putere politica (PDL) de la varful AVAS.
.
Este de notorietate ca sunt liberal, la fel cum de notorietate este si faptul ca News Iasi a devenit oficiosul portocaliilor la Iasi, iar Iulian Micu nu face altceva decat sa manipuleze cititorii, de ani de zile, prin acest gen de articole promovate. Iar daca Micu sau cineva de la News Iasi n-au luat bani ca sa scrie articolul asta in forma publicata, atunci pot crede ca autorul are probleme psihice (si asta pot intelege), dar atunci doctorii ar trebui sa-i interzica sa mai scrie pentru public. Poate doar, din cand in cand, cate o felicitare, de sarbatori catre PDL, Basescu si Boc.
.

Niciun comentariu: