luni, februarie 28, 2011

Ce ati face cu 2000000 euro?


.

Lansez catre voi o provocare, la modul serios si va intreb: ce ati face daca ati avea de investit 2 mil de euro? Ideal ar fi sa primesc niste raspunsuri pertinente. Ganditi-va ca as avea un investitor caruia trebuie sa ii dau cateva variante rezonabile si... castigatoare. Daca e ok, este posibil sa va contactez ulterior pentru dezvoltarea ideii. Spor.

.

5 comentarii:

Florin Putura spunea...

Cata, pentru a primi un raspuns pertinent, ar trebui cateva precizari punctuale! O precizare ar fi cat de repede doreste persoana sa-si recupereze investitia. Alta chestiune ar fi care este marja de profit care este asteptata. Nu in ultimul rand, care este modul de investire: banii jos sau in transe. Mersi.

iulia condurache spunea...

Dupa clasica casa in care sa incapa toata familia mea si masina care sa ma deplaseze as cumpara toate terenurile din jurul iasului si le-as cultiva.In timp si cu munca va fi si profitabil si bun pentru mediu.

MARIUS MINEA spunea...

AGRICULTURA.o parte din produsele obtinute pot fi folosite in alimentatie( patiserie, covrigarie, etc.- care se fie tot ale tale) si alta parte in cresterea animalelor( vaci de lapte si vaci de carne).
SAU APICULTURA .SUCCES!

Totul pe bune spunea...

1)Am văzut mai sus ideea cu agricultura.Eu mă gândesc de mai multă vreme la idei de afaceri.Agricultura simplă este bună şi ea, doar că eu aş face altceva.Cred că o combinaţie între turism şi agricultură ar fi mult mai benefică.De exemplu, aş construi o pensiune într-o zonă de munte şi pe langă ea aş avea o fermă, câteva terenuri pe care să le cultiv atât pentru a folosi bunurile rezultate la pensiune cât şi pentru a le comercializa.

2)Pentru că România este la început în ce priveşte reciclarea deşeurilor,cred că ar fi o idee bună şi o fabrică de reciclare(în special plastic sau hârtie/carton).

Florin Putura spunea...

ti-am gasit ideea de afacere, Data Center, multi performant, cu servicii de Webhosting si mai ales DataBackup si aici , mai ales backup de personal info, de genu poze sau documente personale. Un fel de casuta de valori, numai ca pentru informatii. Un calcul simplu, anual se cumpara stick-uri USB si HDD externe de cel putin 500,000 EURO - daca ai lua cel putin 300,000 EURO / anual din piata de HardBackup ar fi o investitie frumoasa. Aici nu am pus la calcul cei care si-au stricat HDD normale sau care nu mai au spatiu suficient pentru poze spre exemplu.