sâmbătă, mai 10, 2008

Cea mai buna echipa pentru CONSILIUL JUDETEAN Iasi







Cea mai buna echipa pentru Consiliul Judetean Iasi este cu siguranta cea propusa de PNL.


Nici un alt partid politic iesean nu s-a reformat asa cum a facut-o PNL Iasi. Dovada sunt chiar listele de candidaturi la Consiliul Local Iasi si Consiliul Judetean Iasi.

Daca analizam cu obiectivitate listele de la PSD Iasi si PD-L Iasi, remarcam cu foarte multa usurinta faptul ca aceste doua partide politice au avut la baza 3 motive importante gratie carora nu au facut reforma atat de necesara societatii iesene si anume schimbarea clasei politice: 1. nu au vrut; 2. nu au putut; 3. nu au avut curaj.

1. PSD si PDL nu au vrut pentru ca ar fi insemnat sa vina oameni noi in locul lor. Oameni tineri, necompromisi, ambitiosi, buni specialisti si profesionisti. Si dinozaurii ce sa faca? Sa se retraga? Sa se "pensioneze"? Ar fi insemnat ca-si pierd puterea in partid si in afara lui, ca-si inchid afacerile dubioase, ca devin insignifianti din punct de vedere politic si chiar social si nu in ultimul rand ca tin prea mult la scaunele lor obtinute greu prin tot felul de tradari si compromisuri politice.
2. PSD si PDL nu au putut pentru ca nu au avut cu cine inlocui dinozaurii politici. Pentru ca de fapt atat PSD cat si PDL sunt la Iasi doua partidulete mici, fiecare dintre ele avand cate o mana de omuleti care fac si desfac. Aceiasi de care ne-am saturat cu totii sa tot stea de pomana pe banii nostri si sa scrie pe fruntea lor ADMINISTRATIE PUBLICA LOCALA. Nu au specialisi si profesionisti, pentru ca daca aveau, Judetul Iasi dupa 18 ani de economie de piata, ar fi fost unul dintre cele mai dezvoltate judete din punct de vedere economic si ar fi avut deja cea mai complexa si moderna infrastructura.
3. PSD si PDL nu au avut curaj sa faca reforma, pentru ca se tem. Nu le place concurenta loiala si competitia fair play care s-ar fi generat natural prin apartia unor contracandidati capabili sa faca management de calitate.

Tocmai de aceea reiau si afirm cu incredere faptul ca singurul partid din Iasi care s-a reformat politic este Partidul National Liberal si ca are cea mai buna echipa pentru Consiliul Judetean.

Cel mai concludent exemplu este prezenta pe listele PNL de la Consiliul Judetean a unor tineri exceptionali. Astfel, ii voi enumera pe Mugur COZMANCIUC (tanar jurist, cu experienta in administratia locala), Costel ALEXE (geograf, masterand in "Mediu actual si dezvoltare durabila), Lorin URCACIU (inginer zootehnist din Hirlau), Benone TOFAN (din Targu Frumos, consultant financiar, profesor), cu voia dumneavoastra Catalin TUDOSA (inginer, tanar manager), Adrian CALIMAN (directorul Casei de Cultura a Studentilor din Iasi), Madalina TUDOSE (masterand in Studii europene, licentiata in litere, excelent vorbitor de italiana si engleza la nivel de traducator autorizat), Bogdan SUNA (absolvent de master in Studii europene, licentiat in drept la Academia de Politie "Al. I. Cuza" din Bucuresti), etc.
Multumesc iesenilor care s-au saturat de incompetenta clasei politice invechite si care vor face reforma, votand la 1 iunie 2008 Partidul National Liberal.

Niciun comentariu: