marți, mai 27, 2008

Valeriu Stoica si strugurii

Intr-un interviu luat cu generozitate de catre Ziarul de Iasi lui Valeriu Stoica si publicat ieri 26 mai 2008 (in plina campanie electorala, nepublicat insa in editia on line), acesta afirma ca tinerii de la Iasi sunt un exemplu de esec in politica.

Se referea evident la tinerii liberali. Pentru ca nu prea avea la cine altcineva sa se refere.


Pentru ca singurul tanar care misca in PSD este Catalin Ivan si atat. Pentru ca PSD-ul, am mai spus, nu promoveaza tineri ca nici nu are. PSD Iasi nu e un partid reformat si nici nu va fi in urmatorii 4 ani.


Pentru ca singurul tanar care misca in PDL este Radu Ursanu si atat. Pentru ca PDL-ul , am mai spus, se teme sa promoveze tineri, pentru ca s-ar declansa o competitie in interiorul partidului si actualii, evident ar pierde tot ce inseamna putere si bani si influenta, etc.


Daca Valeriu Stoica a afirmat cele de mai sus, inseamna ca stie ca PNL Iasi promoveaza tinerii. Ca-i promoveaza si ca este singurul partid politic de la Iasi reformat. Inseamna ca ne cunoaste deja experianta politica si administrativa si ca este invidios de-a dreptul. Era o vorba: "vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acri".


Pentru cine nu stie, afirm public faptul ca Valeriu Stoica este unul dintre oamenii politici care au profitat din plin de pe urma tinerilor liberali de la Iasi. Asa a ajuns el presedinte la PNL in urma cu ceva ani. Cu ajutorul si girul nostru, printre altele.


Pentru cine nu stie, Valeriu Stoica s-a folosit din plin de tineri si atunci cand a permis reinfiintarea Cluburilor Studentesti Liberale din Romania. Ca sa fie o contrapondere la TNL, organizatie ce devenise extrem de puternica si influenta in partid. TNL care era la vremea aceea condus de Cristi Boureanu, care culmea, acum e la PDL.


Deci, practic, Stoica s-a temut de Boureanu (alt politician care a profitat din plin de pe urma tinerilor liberali de la Iasi). Lucrurile astea le stiu pentru ca am fost vicepresedinte al CSL Romania si m-am luptat ca CSL sa nu ajunga un instrument de manipulare in mana lui Stoica.
Si mai afirm ca de fapt, nu prea conteaza ce zice Valeriu Stoica, unul dintre miile de traseisti politici din Romania (dupa ce a contribuit la distrugerea PNT cd a trecut la PNL unde a incercat sa faca acelasi lucru, iar acum este PDL-ist si fac pariu ca peste 4 ani cand megapartidul se va sparge, va fi unul dintre cei care isi va cauta barca).


Valeriu Stoica este un personaj expirat dupa parerea mea, alaturi de Mona Musca (colaborator al fostei Securitati), Teodor Stolojan si alti politicieni "de seama" care se regasesc acum in PDL . Nu mai are sens sa comentez aici cati bani a incasat Stolojan de la ALRO. Companie favorizata de Basescu, pe banii mei, ai nostri.


Cred cu tarie ca sistemul mafiot este peste tot, de la Cotroceni in jos si metodele securiste sunt aplicate si de Valeriu Stoica care probabil le-a invatat de la colegii sai.


Niciun comentariu: