joi, mai 22, 2008

Niste tzarani...


Din pacate, ieri 21 mai, la Targul Frumos, s-a intamplat un lucru murdar, o nenorocire, un fapt ce ar trebui consemnat la categoria "Asa NU", cauzat fiind de catre 3 descreierati care se plimba nestingherit pe meleagurile judetului si ale patriei.

Dupa finalitatea unei actiuni de campanie petrecuta in zona stadionului din Targul Frumos, colegii mei liberali au ajuns in zona Casei de Cultura a orasului unde s-au oprit sa descarce dintr-o masina niste materiale. Fara sa aiba cel mai mic motiv de scandal, 3 cetateni ai acestei minunate tari, cu drepturi depline inclusiv de vot, au inceput sa injure si sa adreseze cuvinte vulgare colegilor mei de la filiala PNL Targul Frumos. A fost suficienta o singura intrebare adresata birjarilor de catre colegul nostru Benone TOFAN (vicepresedinte TNL Iasi): "Bine, dar de ce injurati?". Instantaneu, in loc de raspuns, a venit o lovitura naucitoare in fata colegului meu, urmata fiind de alti pumni si injuraturi.

Benone TOFAN se afla in acest moment la Iasi, la spital, avand mandibula rupta si buzele sparte.

Am relatat pe scurt acest incident, pentru ca sunt indignat si pentru ca nu este primul de genul acesta. Anul trecut, o alta colega de-a noastra a fost batuta crunt, de i s-a smuls si parul din cap, pe una dintre ulitele satelor din judet de catre (culmea) fratele unui primar PDL-ist care tipa cat il tineau plamanii ca la el in comuna in afara de PDL nu are nimeni de sa caute. Parca era mosia lu' tac'su, iar el era Buricu' Pamantului.

Monica CHIRVASIE se afla in acest moment in Iasi si face in continuare campanie electorala sperand sa schimbe cat mai repede mentalitatea primitiva a multora dintre contemporanii nostri.

Cumuland aceste ultime doua incidente cu altele pe care cu generozitate mass media le serveste consumatorilor zilnic, ajungem in final la o singura concluzie: traim in tara lui Papura Voda, in care fiecare face ce vrea, in care populatia majoritara nu se prezinta la vot sa schimbe lucrurile, dar in schimb face politica si fotbal (ca se pricepe) si atunci cand o face, o face cu pumnul, bata sau mai nou, cu pistolul. Ca asta ne este dat sa vedem zilnic, tot felul de baieti de baieti, de domni gata oricand sa arate oricui cat de tari sunt, sau de-a dreptul niste ciobani, nespalati, niste tzarani...

Niciun comentariu: