marți, mai 26, 2009

LIBER la sport !

.
”LIBER LA SPORT” s-a desfăşurat sâmbătă, 23 mai a.c., la Hîrlău, marcand astfel faptul ca luna aceasta am sarbatorit si in Romania, Ziua internationala a sportului. Este vorba de o iniţiativă a tinerilor liberali, care promoveaza un stil de viaţă sănătos, foarte activ.
.
Evenimentul a constat în desfăşurarea unei competiţii sportive (un campionat de fotbal) la care au participat echipele a patru organizaţii locale ale TNL: Iasi, Pascani, Hirlău si Târgu Frumos.
.
Echipa gazdă a fost şi cea care şi-a adjudecat primul loc în acest campionat, dovedind o mai bună pregătire fizică decât celelate, având, cu siguranţă şi avantajul jocului pe teren propriu. I-au urmat în clasament in ordine, echipele din Paşcani, Iaşi şi Târgu Frumos.
.
Acest campionat este primul dintr-o serie de acţiuni organizate de tinerii liberali ieşeni, etapa de luna aceasta fiind dedicata sportului rege.
.
Prin aceasta acţiune TNL Iaşi a urmărit promovarea sportului ca alternativă de petrecere a timpului liber într-un mod sănătos. De asemenea , ne propunem să tragem un semnal de alarmă pentru ca populaţia să conştientizeze cât de nocivă este iniţiativa Ministerului Educaţiei de a elimina orele de sport din programa şcolară.
.
La final, campionii au fost premiati cu echipamente sportive, toti participantii primind diplome din partea TNL Iasi. Festivitatea de premiere a avut loc la tabăra din satul Pârcovaci.
.

.
TNL Iasi multumeste foarte mult pentru gazduire si organizare tinerilor liberali din Hirlau, Lorin si Raluca.
.

Niciun comentariu: