duminică, mai 17, 2009

Rezolutia TNL Iasi 15 mai 2009

.
Tineretul Naţional Liberal Iaşi este îngrijorat de efectele nefaste pe care ar putea să le aibă impozitul forfetar asupra economiilor locale. Măsurile economice adoptate de coaliţia PSD- PDL sunt criminale.
.
Cerem eliminarea acestei măsuri aberante, deoarece, ca parte a politicilor dezastruoase, aplicate întregului mediu privat are ca şi consecinţă blocarea oricărei iniţiative în rândul tinerilor care doresc să îşi deschidă o afacere.
.
Iaşi-ul, ca centru universitar, are un potenţial economic extraordinar de mare care va fi inhibat de acest nou impozit.
.
Partidul Naţional Liberal a încurajat şi susţinut tinerii care au manifestat spirit de iniţiativă, pentru că aceştia, prin curajul şi perseverenţa lor, sunt cei care pot contribui la o dezvoltare durabilă şi sănătoasă a întregii societăţi.
.
Pe lângă aspectul privind eludarea bunului simţ, introducerea impozitului forfetar reprezintă o ilegalitate, deoarece sunt încalcate atât Codul Fiscal, cât şi normele prevăzute în Tratatul Comunităţii Europene.
.
Orice investiţie nouă este descurajată de la bun început prin aplicarea unui tratament asemănător unor contribuabili care se află în situaţii diferite.
.
Ne opunem acestui abuz al Guvernului şi îi chemăm la solidaritate pe toţi tinerii care consideră că rolul statului nu este acela de frâna în calea dezvoltării unei întregi societăţi.
.

Niciun comentariu: