duminică, mai 03, 2009

Noua conducere de la Pascani si tinerii uitati de Minister

.
Sâmbătă, 2 mai a.c., a avut loc la sediul PNL din Pascani, Adunarea Generala de Alegeri a TNL Pascani .
.
In prezenta a peste 80 de tineri membri a fost aleasa noua structura de conducere a TNL Pascani. Pentru functia de presedinte al biroului si-au depus candidatura
Vacarasu Alin si Dorohoi Nicu Gabriel.
.
Alaturi de tinerii liberali pascaneni au fost prezenti la acest eveniment dl. primar Grigore Craciunescu, presedinte al organizatiei municipale a PNL, dl. Eduard Nica consilier local liberal, dl Dorin Nichifor administrator public in cadrul primariei Pascani, iar alaturi de mine in calitate de presedinte al TNL Iasi au mai participat tinerii consilieri judeteni liberali Costel Alexe si Benone Tofan impreuna cu o serie de reprezentanti ai Biroului Permanent Teritorial al TNL Iasi.
.
Dupa aprobarea raportului de activitate si incheierea procedurii de vot noua conducere a TNL Pascani si-a prezentat proiectele, obtinand garantia sprijinului acestora din partea d-lui presedinte Grigore Craciunescu si a organizatiei judetene de tineret a PNL Iasi.
.
Componenta noului birou al TNL Pascani este urmatoarea:
.
Presedinte : Vacarasu Alin
Vicepresedinti : Bejinaru Cadmiel, Axinia Anca
Secretar :Oniceanu Claudia
Membri :Craciun Marius, Luca Costina, Stan Adrian, Vlas Stefan, Paiu Ionut
Membru supleant : Garofalide Silvia
.
Felicit noua conducere a TNL Pascani si sustin initiativa acestora de a demara un proiect anual adresat tinerilor cu ocazia Zilei Internationale a Tineretului. Deasemenea trag un semnal de alarma adresat reprezentantilor Ministerului Tineretului si Sportului care nu avut nici un interes in a organiza actiuni cu ocazia zilei de 2 mai decat in cateva din orasele mari din tara. Cu aceasta ocazie va intreb, stimata doamna ministru : tinerii din Pascani si din multe alte orase nu prezinta nici o importanta pentru dumneavoastra ? Nu ar trebui ca actiunile extrem de costisitoare ale ministerului, realizate si din fondurile colectate si de la tinerii intreprinzatori sa fie adresate, fara discriminare tuturor tinerilor din tara ?
.
.

Niciun comentariu: