marți, iulie 01, 2008

Comunicat de presa TNL Iasi




Tineretul National Liberal confirma inca o data la Iasi, faptul ca este cea mai performanta organizatie politica de tineret.
Astfel, rezultatele obtinute de catre Partidul National Liberal in urma alegerilor locale din acest an, se datoreaza intr-o foarte mare masura si efortului depus in mod continuu de catre tinerii liberali.
Tocmai de aceea, faptul ca la Iasi organizatia de tineret a Partidului National Liberal are in acest
moment pe intreg teritoriul judetului un numar de 51 de alesi locali (5 consilieri judeteni, 2 viceprimari si 44 de consilieri locali), coincide cu recunoasterea meritelor si a valorii si ne confirma ca suntem in plina schimbare a clasei politice locale.
Aceste rezultate exceptionale ale TNL Iasi incheie cu succes proiectul
TNL caUta LidEri”, proiect inceput de catre noi inca de anul trecut, desfasurat pe intreg teritoriul judetului, prin care am reusit sa recrutam dintre tinerii liberali, pe cei mai valorosi. Pe acestia i-am sprijinit in vederea ocuparii unor pozitii eligibile pe listele de candidaturi la alegerile locale.
Succesul PNL ne responsabilizeaza si mai mult determinandu-ne sa continuam proiectele TNL incepute, prin perfectionarea continua a tinerilor liberali.
Lansam astazi ideea organizarii la Iasi, in toamna, a unei
Scoli de Administratie Publica, eveniment creat special pentru tinerii liberali alesi locali din judetul Iasi.
Suntem convinsi ca numai astfel putem avea garantia unei administratii locale performante, fapt care ar trebui in finalul mandatului sa duca la o dezvoltare economica corespunzatoare a Judetului Iasi .
In noua noastra calitate de consilieri judeteni ai Partidului National Liberal, in urmatorii 4 ani vom incerca sa ii reprezentam cu succes pe tinerii din judet si vom milita asa cum am promis si in
campania electorala, pentru atragerea de investitii straine in mediul rural care sa duca in final la crearea de locuri de munca bine platite, astfel incat tinerii sa-si poata construi sau achizitiona locuinte.
In acelasi timp vom milita pentru dezvoltarea infrastructurii de internet pana la nivel de sat si nu in ultimul rand pentru reabilitarea caminelor culturale si dotarea lor corespunzatoare, astfel incat acestea sa fie locul in care tinerii de la sate isi vor petrece, in mod constructiv timpul liber .
Toate aceste lucruri speram sa le realizam si cu ajutorul tinerilor europarlamentari PNL
(Ramona MANESCU, Cristian BUSOI, Magor CSIBI) si nu in ultimul rand cu ajutorul tinerilor liberali europeni, membri ai LYMEC.

Iasi, 29 iun 2008

Mugur COZMANCIUC, Costel ALEXE, Lorin URCACIU,
Benone Tofan, Catalin TUDOSA

Niciun comentariu: