joi, iulie 31, 2008

IESI LA ATAC!








Transmit pe aceasta cale o invitatie venita din partea Clubului Elevilor Liberali Iasi, ocazie pentru care tin sa-l felicit pe Sorin pentru initiativa si organizare:

Clubul Elevilor Liberali Iasi organizează, în zilele de 1 si 2 august, Campionatul de fotbal “Iesi la atac!”, editia a II –a. În concurs s-au înscris 16 echipe a câte sase jucători. Rezultatele au efect eliminatoriu pentru echipele învinse. Acestea vor diputa partidele pe parcursul a două perioade din zi, între orele 9:00 – 13:00 si 16:00 – 20:00. Locul de desfăsurare a evenimentului este amplasat pe terenul cu gazon sintetic aflat în imediata vecinătate a clădirii Universitătii “Petre Andrei”.
În incinta terenului va fi amplasată o urnă în care cei prezenti pot depune donatii în bani pentru persoanele afectate de inundatiile din judetul Iasi.
“ Îi asteptăm pe tinerii din Iasi să participe la acest eveniment sportiv, din care pot trage concluzia că sportul este genul de activitate care ar trebui să le ocupe cât mai mult din timpul liber„, a declarat Sorin Afloarei, presedintele Clubului Elevilor Liberali Iasi, coordonatorul proiectului.

Sorin AFLOAREI
presedinte CEL Iasi

Niciun comentariu: