marți, februarie 24, 2009

Dragobetele saruta fetele si MARGINEANU canta

.

.

3 comentarii:

Robert spunea...

cel mai prost organizat eveniment la care am luat parte vreodata..ca sa nu mai vb de sonorizare....sub orice critica..sau poate ati dorit ca lumea sa plece de acolo cu urechile in pioneze...singurii care au meritat sa fie pe scena aia au fost copii lui Petran...nici macar "marea" trupa Soundcheck nu a fost la inaltime...n-au facut decat sa sfasie niste melodii..si sa faca din ele o mare varza...deci FELICITARI...v-ati ridicat la adevarata inaltime a clasei politice romanesti...(care e cum bine se stie..de kk0)

TUDOSA Vasile Catalin spunea...

Carmen, te salut.

Iti multumesc pentru critici.

Trebuie sa specific faptul ca nu ma astept, dupa orice fel de eveniment pe care il organizam, sa primim doar laude. De fiecare data, va fi loc de mai bine.

Poate nu stii insa cum se organizeaza un astfel de eveniment si cam ce volum de munca implica. Sunt foarte multe amanunte de care trebuie sa tii cont. Foarte multe chestiuni tehnice.

Sunt lucruri care se intampla de multe ori si nu tin de organizatori. De exemplu, aseara au fost intr-adevar probleme cu sunetul. In timpul spectacolului, s-a intamplat ceva: a "cazut" o statie din cele doua de la Casa Studentilor, gazda noastra. Ar fi trebuit sa oprim spectacolul din cauza unei defectiuni tehnice? Se mai intampla.

Este adevarat ca din cauza asta s-a auzit mai rau. Insa nu sunt de acord cu tine ca evenimentul a fost prost organizat. Ii felicit chiar pe colegii mei din TNL pentru reusita.

Inteleg ca tu esti un fin ascultator de muzica buna si este chiar normal sa taxezi orice fel abatere de la normalitate.

Povestea cu clasa politica este insa alta. Si iti dau dreptate. Nicolae Iorga spunea ca "fiecare popor are conducatorii pe care ii merita".

M-ai facut insa curios: la ce evenimente ai mai participat tu si ai fost extraordinar de incantata de organizare? Da-mi te rog frumos doar 3 exemple. Multumesc.

Voi posta poze si imagini video de la Gala, sa vedem inca o data daca a fost o reusita sau nu. Cred insa ca parerea celor peste 500 de tineri care au stat mai mult de 2 ore si jumatate pana la final, difera foarte mult de a ta.

Zile minunate.

Robert spunea...

hi
nu a zis nimeni ca daca se intampla sa-ti "cada" o statie sa se opreasca marele eveniment...dar stiu ca atunci cand faci planificarea pt orice eveniment te gandesti si la situatiile de criza ce pot aparea...deci...ca a "cazut" o statie nu este o scuza (la masina ai intotdeauna o roata de rezerva..sau cel putin ar tb..pt ca nu este normal sa mergi doar cu 3 roti si una in pioneze)

despre organizarea in sine...a fost mult de munca..recunosc..nimeni nu a zis ca e usor sa organizezi ceva. intotdeauna vor fi nemultumiti..si..carcotasi ( probabil ma consideri si pe mine la fel) dar asta nu inseamna ca nu tb sanctionati..macar cu o critica...atunci cand gresesc...si laudati atunci fac un lucru ok...stiu ca perfectiune nu exista...dar parerea mea e,sincer, ca mai au mult de lucrat la acest capitol

cat despre evenimentele la care am participat si am fost incantata de organizare...conteaza? puteau sa fie 1000 puteau sa fie 3, organizarea voastra ramane aceeasi. vreau sa cred ca sunt o persoana care poate judeca obiectiv lucrurile...

despre cei nu stiu cati oameni care au fost acolo - au fost elevi si studenti - si nu vreau sa jignesc pe nimeni dar probabil pt media de varsta care a fost in sala..a fost un super show...la adolescenti si studenti..daca e rost de cascat gura moca pe undeva..si o bere cu gasca dupa...zau ca nu conteaza ce balarii asculti

si in final..politica si tineretul...fie el liberal sau nu...functionati pe principiul "interesul poarta fesul". Daca nu sunteti din categoria de mai sus...probabil sunteti niste idealisti...si in final veti sfarsi zdrobiti sub propriile voastre idealuri sau mai rau...veti deveni adeptii clasei mai sus mentionate ("interesul poarta fesul")

sper ca nu am jignit pe nimeni cand mi-am expus parerile..chiar nu a asta a fost intentia mea..

toate bune