luni, aprilie 27, 2009

Acest guvern este inamicul tinerilor !

.
În perioada 24- 25 aprilie 2009 s-a desfăşurat, la Vâlcea, Delegaţia Permanentă a Tineretului Naţional Liberal. Cu această ocazie, au fost adoptate o serie de rezoluţii prin care TNL condamnă politica fiscală a actualului guvern şi tentativa de a politiza funcţiile din administraţia publică locală prin adoptarea OUG 37/2009.
.
Tineretul Naţional Liberal consideră că adoptarea de către guvernul PDL – PSD a ordonanţei de urgenţă 34/2009, prin care se doreşte modificarea Legii bugetului naţional pe anul 2009 şi a Codului Fiscal în vigoare este un act abuziv şi ilegal. În plus, prin efectul său pe termen lung, măsura va afecta implicit generaţia tânără, blocând libera iniţiativă şi avântul tinerilor spre mediul de afaceri.
.
Totodată, tinerii liberali consideră că preşedintele Camerei Deputaţilor, doamna Roberta Alma Anastase s-a dovedit incompetentă pentru funcţia pe care o deţine, solicitându-i demisia. Domnia sa a arătăt, în cadrul şedinţelor Camerei că nu poate înţelege procedurile de desfăşurare ale acestora, blocând astfel activitatea legislativă.
.
Tinerii care acum sunt studenţi şi vor dori, la terminarea studiilor, să obţină un loc de muncă într-o economie deschisă pregătirii lor, cei care au treminat şi vor să iniţieze o afacere, cei care deja au o afacere, toţi aceştia vor fi afectaţi de modificările fiscale aduse de coaliţia PD-L – PSD. Acest Guvern este inamicul tinerilor! Le va distruge viitorul, le va bloca avântul profesional, cariera, îi va îmbătrâni foarte devreme. Ca tineri liberali, nu putem să admitem legiferarea sărăciei.
.

Niciun comentariu: