marți, iunie 23, 2009

RADIO TNL


.
TNL este prima organizaţie care îşi deschide un post propriu de radio, numit, cum altfel.... RADIO TNL ! Postul nostru este destinat atât membrilor săi, cât mai ales tinerilor interesaţi de informaţie, muzică şi....politică, pentru că viaţa românilor a devenit tot mai dinamică, iar nevoie de informaţii este tot mai stringentă. Postul nostru de radio se va adresa tuturor celor care se simt tineri, sunt liberi şi vor să de implice în deciziile care ne guvernează viaţa, căci asta înseamnă politica, până la urmă.
.
Iniţiativa înfiinţării postului de radio al tinerilor liberali aparţine preşedintelui TNL
Florin Alexe, a cărui carieră profesională a început tot într-un post de radio.
.
Aşa cum stă bine unor tineri, vom folosi minunea secolului 20, internetul! Postul nostru va emite 24 de ore din 24, iar “butonul” de pornire îl veţi găsi pe site-ul
www.tnl.ro şi pe cele al filialelor TNL, care sunt active şi updatate, garantat!
.
Vă vom oferi muzică de bună calitate, informaţii utile pentru cei care învaţă, pentru tinerii intreprinzători, dar şi pentru cei care vor să se distreze. Iar la fiecare FIX, vom difuza un jurnal de ştiri, scurt, concis şi la obiect. Aşa cum e de aşteptat, vom fi liberali şi în muzică şi în ştiri şi ….în politică.
.
Pentru lansarea postului nostru am ales un loc cu semnificaţii în ce priveşte lupta pentru libertate, lupta împtriva dictaturii comuniste:
Sighetul Marmaţei, precum şi un om om care întruchipează conceptul de libertate, măcar în politică: Crin Antonescu!
.
In fine, ne auzim pe
www.tnl.ro , începând de vineri, 26 iunie 2009, de la Sighet, de la Scoala politică "Gheorghe I. Brătianu".
.

Niciun comentariu: